Досвід використання кріотехнологій у тваринництві для забезпечення продовольчої безпеки України

Автор(и)

  • Anastasiia Bogdaniuk Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків; ТОВ «Інститут сучасних ветеринарних технологій», с. Черевки, Київська область
  • Maryna Petrushko Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Volodymyr Garkavii ТОВ «Інститут сучасних ветеринарних технологій», с. Черевки, Київська область, Україна; ФГ «Тетяна 2011», с. Черевки, Київська область

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo34.04.294

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):294

Downloads

Опубліковано

2024-12-26

Як цитувати

Bogdaniuk, A., Petrushko, M., & Garkavii, V. (2024). Досвід використання кріотехнологій у тваринництві для забезпечення продовольчої безпеки України. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 34(4), 294. https://doi.org/10.15407/cryo34.04.294

Номер

Розділ

Тези