Вплив кріосублімації на склад сироватки пуповинної кров

Автор(и)

  • Anastasiia Skoryk Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Mariia Shevchenko Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Dmytro Salnykov Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Olga Prokopiuk Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Olga Gorina Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2024; 34(4):302

Downloads

Опубліковано

2024-12-26

Як цитувати

Skoryk, A., Shevchenko, M., Salnykov, D., Prokopiuk, O., & Gorina, O. (2024). Вплив кріосублімації на склад сироватки пуповинної кров. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 34(4), 302. вилучено із http://journal.cryo.org.ua/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/2031

Номер

Розділ

Тези