ВлиÑние режимов Ð·Ð°Ð¼Ð¾Ñ€Ð°Ð¶Ð¸Ð²Ð°Ð½Ð¸Ñ Ð½Ð° агрегацию белков Ñыворотки кордовой крови человека
Ключові слова:
кордова кров, Ñироватка, Ð°Ð³Ñ€ÐµÐ³Ð°Ñ†Ñ–Ñ ÐºÐ¾Ð¼Ð¿Ð¾Ð½ÐµÐ½Ñ‚Ñ–Ð² крові, режими заморожуваннÑ, гель-хроматографіÑАнотація
ДоÑліджено вплив різних режимів Ð·Ð°Ð¼Ð¾Ñ€Ð¾Ð¶ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ð½Ð° білковий Ñпектр Ñироватки кордової крові. Ð’Ñтановлено, що Ð´Ð»Ñ Ð·Ð°Ð¼Ð¾Ñ€Ð¾Ð¶ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ñироватки кордової крові Ñлід викориÑтовувати швидкіÑÑ‚ÑŒ не менш 100ºС/хв, температуру Ð·Ð±ÐµÑ€Ñ–Ð³Ð°Ð½Ð½Ñ â€“80ºС та нижче. ШвидкіÑÑ‚ÑŒ Ð·Ð°Ð¼Ð¾Ñ€Ð¾Ð¶ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ñ– температура зберіганнÑ, Ñкі реалізуютьÑÑ Ð¿Ñ€Ð¸ розміщенні зразків у холодильній камері побутового холодильника, не дозволÑÑŽÑ‚ÑŒ запобігти низькотемпературній агрегації білків.
Downloads
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2020 E. O. Nardid, E. I. Naumenko, S. L. Rozanova, O. A. Nardid
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).