Оптимізація методу повільного заморожування меристем картоплі

Автор(и)

  • N. O. Shevchenko
  • T. F. Stribul

Біографії авторів

N. O. Shevchenko

ІнÑтитут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини ÐÐРУкраїни, м. Харків

T. F. Stribul

ІнÑтитут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини ÐÐРУкраїни, м. Харків

Downloads

Опубліковано

2005-12-25

Як цитувати

Shevchenko, N. O., & Stribul, T. F. (2005). Оптимізація методу повільного заморожування меристем картоплі. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 15(4), 751–752. вилучено із https://journal.cryo.org.ua/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1272

Номер

Розділ

Тези