Вплив обробки насіння ультранизькими температурами на лабораторну і польову схожість моркви (Daucus carota subsp. sativus)

Автор(и)

  • Nadiya Shevchenko Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Tatiana Ivchenko Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська обл.
  • Nataliya Bashtan Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська обл.
  • Anna Mozgovska Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська обл.
  • Tamara Stribul Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Galyna Kovalenko Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Oleksandr Kutz Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська обл.

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo30.03a.290

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2020; 30(3): 290

Біографії авторів

Nadiya Shevchenko, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Ð›Ð°Ð±Ð¾Ñ€Ð°Ñ‚Ð¾Ñ€Ñ–Ñ Ñ„Ñ–Ñ‚Ð¾ÐºÑ€Ñ–Ð¾Ð±Ñ–Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ—

Tamara Stribul, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Ð›Ð°Ð±Ð¾Ñ€Ð°Ñ‚Ð¾Ñ€Ñ–Ñ Ñ„Ñ–Ñ‚Ð¾ÐºÑ€Ñ–Ð¾Ð±Ñ–Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ—

Galyna Kovalenko, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Ð›Ð°Ð±Ð¾Ñ€Ð°Ñ‚Ð¾Ñ€Ñ–Ñ Ñ„Ñ–Ñ‚Ð¾ÐºÑ€Ñ–Ð¾Ð±Ñ–Ð¾Ð»Ð¾Ð³Ñ–Ñ—

Downloads

Опубліковано

2020-09-23

Як цитувати

Shevchenko, N., Ivchenko, T., Bashtan, . N., Mozgovska, A., Stribul, T., Kovalenko, G. ., & Kutz , . O. . (2020). Вплив обробки насіння ультранизькими температурами на лабораторну і польову схожість моркви (Daucus carota subsp. sativus) . Проблеми кріобіології і кріомедицини, 30(3), 290. https://doi.org/10.15407/cryo30.03a.290