Врожайність буряка столового (Beta vulgaris var, conditiva) після передпосівної обробки насіння озонуванням та заморожуванням

Автор(и)

  • Tetiana Miroshnichenko Інститут овочівництва і баштанництва НААН України, с. Селекційне, Харківська область
  • Natalia Bashtan Інститут овочівництва і баштанництва НААН України, с. Селекційне, Харківська область
  • Hanna Mozgovska Інститут овочівництва і баштанництва НААН України, с. Селекційне, Харківська область
  • Tetiana Ivchenko Інститут овочівництва і баштанництва НААН України, с. Селекційне, Харківська область
  • Oleksandr Kuts Інститут овочівництва і баштанництва НААН України, с. Селекційне, Харківська область
  • Galyna Kovalenko Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Nadiia Shevchenko Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo32.04.303a

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2022; 32(4):303

Downloads

Опубліковано

2022-12-30

Як цитувати

Miroshnichenko, T., Bashtan, N., Mozgovska, H., Ivchenko, T., Kuts, O., Kovalenko, G., & Shevchenko, N. (2022). Врожайність буряка столового (Beta vulgaris var, conditiva) після передпосівної обробки насіння озонуванням та заморожуванням. Проблеми кріобіології і кріомедицини, 32(4), 303. https://doi.org/10.15407/cryo32.04.303a

Номер

Розділ

Тези